LIITY JÄSENEKSI

Miksi liittyä mukaan?

  1. Pääset Sveitsistä kiinnostuneiden ihmisten yhteisöön. Voit jakaa omia kokemuksia ja opit muiden Sveitsi-kokemuksista sekä -tiedoista. 
  2. Teemme yhteistyötä Sveitsin Helsingin suurlähetystön sekä useiden Sveitsiin läheisesti liittyvien yhdistysten kanssa laajentaen oman yhdistyksemme mahdollisuuksia.
  3. Pääset harjoittelemaan saksan kieltä sekä sveitsiläisten että muiden kanssa. Teemme yhteistyötä useiden saksankielisten yhdistysten kanssa, mikä tarjoaa laajasti mahdollisuuksia.
  4. Yhdistyksemme jäsenenä voit hakea apurahaa Sveitsissä tapahtuvaan toimintaan.
  5. Jäsenet saavat Finnland Magazin-jäsenlehden kaksi kertaa vuodessa. 

Jäsenlajit

Yhdistyksemme jäsenet kuuluvat kotipaikkansa maakunnan mukaan määritettyyn paikalliosastoon. He voivat osallistua sekä paikalliseen että valtakunnalliseen toimintaan.

Varsinainen jäsenyys

Varsinainen jäsen on luonnollinen henkilö (ihminen). Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 2o euroa vuodessa. Jäseneksi liitytään kalenterivuodeksi kerrallaan.

Perhejäsenyys

Mikäli perheessäsi on jo SYS:n jäsen, voit liittyä perhejäseneksi. Perhejäsenyys maksaa 30 euroa vuodessa. Perhejäseniksi lasketaan kaikki samassa taloudessa asuvat henkilöt, lapset 20-ikävuoteen asti.

Kannatusjäsenyys 

SYS:n voi liittyä myös kannatusjäseneksi. Tämä jäsenyys on tarkoitettu lähtökohtaisesti muille yhdistyksille ja yrityksille. Kannatusjäsenyys eroaa ns. tavallisesta henkilöjäsenyydestä siten, että kannatusjäsenet eivät ole minkään paikallisosaston jäseniä, eikä heillä siten ole edustus- tai äänioikeutta. Kannatusjäsenmaksu on 100 € vuodessa. Jos haluat liittyä kannatusjäseneksi, mainitse asiasta liittyessäsi lisätiedoissa.

jäsenhakemus

Tällä sivulla voit jättää jäsenhakemuksen. Käsittelemme hakemukset noin kuukaudessa ja ilmoitamme sinulle jäsenyydestä. Lähetämme jäsenmaksulaskun Yhdistysavaimesta sähköpostiisi ja yhdistyksen tutustumispaketin, kun maksusuoritus on saapunut tilillemme.